Niet zomaar een marketeer…

Oeps, het heeft even geduurd vooraleer ik nog eens een bericht post, maar de nieuwe job als marketingverantwoordelijke, de avondschool, de eindejaarsfeesten… het was turbulent! Buiten het feit dat ik slaagde voor de module SEO, ga ik niet verder in op mijn avondschool. En de eindejaarsfeesten ben ik zowieso geen fan van, let’s skip it!

Dus, about my new job as marketeer?

Ja, het begin was heftig! In het begin besefte ik het niet al te goed, maar blijkbaar kwam ik net aan boord aan het begin van de ijsbanen. Ijsbanen? Ja, tijdens de winter hebben de meeste bedrijven geen behoefte aan koeling, en dan bouwen we met onze koelinstallaties tijdelijke ijsbanen. Je weet wel, de schaatsbanen die je tegenkomt op kerstmarkten, zoals de Groenplaats in Antwerpen, Winterland in Hasselt, de kerstmarkten in Oudenaarde, Geraardsbergen, Genk, Plopsaland, Wachtebeke,… en ga zo maar door. In totaal hadden we 17 pistes!

En ik moet zeggen: het was hard! Ik ben een “bureaumanneke“, en plots krijg ik een cirkelzaag en een bouloneuse (ik denk niet dat ik dit juist omschrijf, soit) in mijn handen geduwd. En dan moest ik kabels trekken van 100.000 ton, ijsmatten leggen, voetjes leggen, L-profielen plaatsen, boardings sleuren, enz… Deed ik het graag? Soms wel, soms niet. En het was f*cking koud! Maar ik wou niet opgeven, en ook al zal ik nooit de grote held van de ijsbanen worden, ik wou me niet laten kennen of mijn collega’s in de steek laten. En het was zeker en vast een leerrijke periode

Na Nieuwjaar volgde een nieuwe episode: de afbraak van onze ijsbanen. En ik denk dat ik het grote geluk had dat het weer vrij goed meeviel. Het was droog, en niet té koud. Anders had dit nog veel zwaarder geweest. But finally: i survived!

Dus nu begint eindelijk mijn marketingfunctie!

En dat gaat al even heftig als de ijsbanen: emailcampagnes, advertenties in magazines, advertorials, de website up-to-date houden, direct mailing (oh god, i love this one!), promotiemateriaal, bestickering op onze bestelwagens, social media, onze algemene catalogus, flyers, product fiches,… het houdt niet op. Een perfecte mix van al hetgeen ik zocht!

advertentie magazine chocolaterie deltatemp koeling

Ik zal proberen zoveel mogelijk zaken bij mijn portfolio bij te houden. En op gebied van online marketing hou je maar onze site en social media in het oog:
Website : www.delta-temp.be
Linked-in : https://www.linkedin.com/delta-temp/
Facebook : https://www.facebook.com/deltatemp/

Binnenkort gaat er een direct mailing buiten (gepland voor begin maart). Dit is mijn eerste parade-paardje waar ik nu al trots op ben en waarvan ik zeker ben dat hij zal aanslaan. Ik hou je hiervan zeker op de hoogte als het zover is!