About me

Tussen het Zoniënwoud en het Hallerbos…

Ik ben geboren te Halle op 30 maart 1979 en opgegroeid in Sint-Genesius-Rode, één van de 6 faciliteitengemeenten rond Brussel. In 2005 verliet ik het Pajottenland en verhuisde ik naar Aalst, waar ik nu nog steeds woon.

Van offline naar online marketing:

Tot nu toe heb ik 10+ jaar ervaring binnen Direct Marketing, Direct Mailing, CRM, grafisch ontwerp en printing. Bekijk hier mijn portfolio.

U kan onderaan deze pagina mijn cv downloaden voor meer info. De laatste jaren geraakte ik echter volledig uitgekeken op mijn huidige functie. Ik leer niets nieuws meer bij en heb geen doorgroeimogelijkheden. Ik zit dus letterlijk vast in mijn job.

Daarom heb ik besloten uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Mijn ideale functie heeft een uitgebreid en gevarieerd takenpakket, biedt genoeg ruimte om mijn creativiteit (grafisch ontwerp) toe te passen en laat me toe voldoende nieuwe dingen bij te leren. Ik ben van plan mij verder te verdiepen en te specialiseren in de online marketing-wereld (SEO, SEA, Google Analytics, Google Ads, WordPress, CMS, enz…).

Naast mijn zelfstudie aan de hand van deze site, heb ik me ook ingeschreven voor een opleiding Digitale Marketing aan het Centrum voor Avondonderwijs. Deze opleiding loopt van 20 september 2017 tot eind februari 2018 (60 lesuren) en bestaat uit 4 modules: Basiskennis Marketing, SEO, SEA en Social Media.

Hieronder kan u mijn cv (pdf) bekijken of mijn linked-in pagina bezoeken: