Travel & Photography

Belgian summers…

Toen ik jaar na jaar voelde hoe ik elke keer mijn verlof verknoeide door hier in België te blijven, besloot ik in 2012 voor de eerste keer alleen op vakantie te gaan. Bestemming: Lanzarote! En het viel ongelooflijk heel goed mee: je leert je plan te trekken, je leert nieuwe mensen kennen, je doet, gaat en eet waar je goesting in hebt en als single vind ik dat je sommige momenten intenser beleeft.

De reismicrobe

Dus ik was gebeten door de reismicrobe en de trend was gezet! Sindsdien tracht ik elk jaar om minstens 1 citytrip en 1 vakantie (liefst 2) te doen. En in het begin varieerde dit vooral tussen de Canarische en de Griekse eilanden, maar ook daar kwam variatie in met Dubrovnik en Malta. Citytrips tot nu toe waren: London, Rome (waar ik mijn SD-kaart verloor, *still traumatized*), Barcelona en Praag. Na verloop van tijd zou ik graag verder dan Europa willen gaan. De Aziatische landen, Noord-  en Zuid-Amerika en vooral Australië en Nieuw-Zeeland zou ik héél graag willen zien.

Hieronder vindt u voorlopig al enkele foto-galleries, het is de bedoeling dat ik dit na verloop van tijd verder uitbreid en zoveel mogelijk bestemmingen online zet.
Malta 2017


Praag 2017


Barcelona 2016


Dubrovnik 2016


Agios Nikolaos 2016


Chania 2015